// dysport

Tratamentul ridurilor cu DYSPORT

Tratamentul cu DYSPORT de tip A blochează impulsurile nervoase care crează contracțiile musculare responsabile pentru crearea ridurilor de expresie pe față.

Injecțiile cu Dysport reprezintă un tratament simplu, minim invaziv – nechirurgical, care au ca efect temporar netezirea ridurilor moderate spre severe ale personelor cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Ridurile ce pot fi netezite sunt cele de încruntare dintre sprâncene, cele orizontale de pe frunte și liniile de expresie din jurul ochilor.

Tratamentul cu injecții Botox este soluția rapidă și sigură pentru îndepărtarea ridurilor și pentru a arăta mai bine, mai tânăra și proaspătă pentru o perioadă lungă de timp. Tratamentul cu Botox este folosit în special pentru a estompa și elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte și de pe gât.

Botox-ul cosmetic este toxina botulinică tip A și reprezintă o proteină produsă de bacteria Clostridium botulinum. Este purificată și moderată că să poată fi folosit în siguranță în procedurile de înfrumusețarea.
Toxina Botulinica tip A, este folosită în scopuri terapeutice de peste 20 de ani pentru tratamentul strabismului, torticolisului, spasmului facial și blefarospasmului.
Ulterior Toxina Botulinică a fost folosită în tratamentul cosmetic al ridurilor faciale de expresie, sub denumirea de Botox în SUA, iar în Europa sub denumirea de Dysport.

// tratamentul ridurilor cu dysport

Intrebari frecvente

Sunt un bun candidat pentru injecțiile cu Dysport?

Sunt foarte puține restricții în ceea ce privește injecțiile cu Dysport. Pacientele care sunt gravide sau care au o problema neurologică nu ar trebui tratate. Dacă sunteți sănătos fizic și nu aveți probleme de sănătate subiacente, atunci sunteți un candidat potrivit.

Această procedura se adresează ridurilor de expresii, nu va îmbunătății ridurile produse de îmbătrânire și de expunerea la soare, deoarece acestea nu sunt legate de contracțiile mușchilor faciali cărora Dysport le scade tonusul sau ii paralizează. De asemenea, nu va ameliora pielea lăsată și nu poate înlocui un lifting facial sau al sprâncenelor. Întelegerea limitărilor injecțiilor cu Dysport și așteptările realiste va califică să fiți un candidat potrivit pentru această procedura.

Cum se realizează această intervenție minim invazivă?

Folosind un foarte fin micro-ac, o cantitate foarte mică de Dysport este injectată, foarte precis, în puncte atent alese, în diferite zone ale feței. Zonele cele mai frecvent tratate sunt ridurile de încruntare dintre sprâncene, ridurile orizontale de pe frunte și liniile de expresie din jurul ochilor.

Deoarece acul este atât de fin și doar o cantitate mică de Dysport este injectată, doar o durere minimă este asociată cu această procedura. Se simte inițial doar o înțepătura minoră pentru câteva secunde, dar odată ce se termină injectarea, nu mai există niciun disconfort. Nu este necesară anestezie locală și vă puteți relua imediat activitățile curente.

Este recomandat că timp de 4 ore după injectare să nu vă masați zona tratată și să nu stați cu capul la orizontală. De asemenea, este indicat ca timp de câteva ore după procedura să faceți exerciții de mimica a mușchilor faciali tratați pentru a facilita fixarea Dysport de placă neuromotorie.

Ce ar trebui să știu despre rezultat?

Efectele Dysport încep să apară de obicei după 48 de ore, sunt finale la 2 săptămâni și durează între 4 și 5 luni, moment la care este necesară repetarea tratamentului. După câteva tratamente, efectul Dysport poate începe să dureze mai mult, uneori între 6 și 8 luni.

De ce trebuie să ne ferim?

Este contraindicat tratamentul cu toxina botulinică în următoarele cazuri:
– dacă suferiți de miastenia gravis;
– dacă suferiți de o afecțiune neuromusculară;
– dacă sunteți alergici la albumină de sursă umană;
– dacă sunteți alergici la toxina botulinică;
– dacă sunteți însărcinată sau alăptați;
– dacă ați folosit aspirina, aspenter, plavix, clexane, sintrom sau alt anticoagulant⁄antiagregant plachetar în ultimele două săptămâni, veți avea o șansă mai mare să faceți mici vânătăi.

Call Now Button