// Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste si printre celulele organismului, mentine hidratarea si ofera volum.
Se foloseste in scop estetic pentru cresterea volumului tesutului facial. Produsele medicale de umplere (filere) pe baza de acid hialuronic sunt indicate pentru corectarea ridurilor si pentru îmbunatatirea aspectului buzelor. Uzual se injecteaza în zona profunda sau intermediara a dermului. Tesuturile capata un plus de volum, imbunatatind aspectul tenului sau reducand prezenta ridurilor pana la nivelul de corectie dorit.

Capacitatea de lifting si de crestere a volumului este data de calitatea acidului hialuronic de a atrage o cantitate importanta de apa si este consolidata prin procesul de stabilizare la care sunt supuse produsele injectabile.

// tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Intrebari frecvente

In ce zone ale fetei poate fi folosit?

Șantul nazolabial
Augmentarea buzelor
Liniile marioneta (din colturile buzelor)
Liniile verticale de pe buze
Ridurile profunde de pe frunte
Orice rid profund
Cicatricele adancite de orice cauza (acnee, traumatisme etc)
Orice depresiune de pe fata
Obrajii adanciti
Pometii dezumflati
Defecte nazale de contur

Care este durata efectului?

Durata efectului tratamentului cu acid hialuronic depinde de zona tratata. In zonele mobile, in care muschii subiacenti sunt folositi intens (cum sunt buzele), acidul hialuronic este metabolizat rapid si efectul dispare complet in 3 luni. În zonele imobile, cum sunt pometii de exemplu, acidul hialuronic poate persista si pana la 9 luni. În zonele intermediare, cu o mobilitate medie (santul nazolabial), efectul de umplere dureaza in medie 6 luni.

Care sunt produsele folosite cu acid hialuronic?

RESTYLANE® – acid hialuronic sub forma de gel, bio-degradabil, de provenienta non-animala, ce se resoarbe in medie la 6 luni.


JUVEDERM® – acid hialuronic sub forma de gel, bio-degradabil, de provenienta non-animala, ce se resoarbe in medie la 6 luni.


PERLANE® – acid hialuronic sub forma de gel, bio-degradabil, extra-stabilizat, de provenienta non-animala, ce se resoarbe in medie la 9 luni.

Care este costul procedurii?

Pretul variaza in functie de cantitatea folosita in zonele tratate

Call Now Button