B I O G R A F I E
Chirurg ORL Supraspecializat în Chirurgia plastică a feței

          Dr. Daoud este licențiat în Medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie, Carol Davila București. Deasemenea, el deține un certificat de finalizare a pregătirii ORL și chirurgiei capului și gâtului din Regatul Unit și România.

          Are o diplomă în otorinolaringologie și chirurgia capului și gâtului oferită de Royal College of Surgeons of England.

          După finalizarea facultății de medicină, s-a mutat în Marea Britanie, unde a lucrat și a acumulat experiență, timp de 10 ani în domeniul ORL-ului și cel al plasticii faciale.

          Pregătirea sa a avut loc în spitale afiliate Peninsula Medical School University din Plymouth, Cardiff University, Universitatea Sheffield, UMF Carol Davila București, Ege University, Royal College of Surgeons și Academia Europeană de Chirurgie Plastică Facială

          Are certificarea ORL și chirurgia capului și gâtului în România și în Marea Britanie și își desfășoară în prezent proiectul de doctorat cu tema reconstrucției valvei nazale.

 A lucrat în diferite spitale din Anglia și Țara Galilor, România și Turcia

          A fost selectat dintr-un număr mare de candidați, pentru bursa Academiei Europene de Chirurgie Plastică Facială, care i-a acordat o bursă pe un an în chirurgia plastică și reconstructivă facială, unde a lucrat îndeaproape cu unii dintre cei mai buni chirurgi din întreaga lume.

          Pregătirea sa internațională i-a permis să călătorească și să lucreze în diferite centre medicale sub conducerea chirurgilor de renume internațional. Dr. Daoud este un membru stimat al numeroase institute de sănătate prestigioase și corpuri medicale. După ce a contribuit în mod semnificativ la înființarea Masterclass ORL, este delegatul internațional pentru cursurile masterclass ORL, un organism care oferă cursuri medicale gratuite de top din întreaga lume.

          Îi place să organizeze cursuri și conferințe medicale, a organizat numeroase evenimente naționale și internaționale. 

A predat în diferite cursuri din Europa

          A prezentat în cadrul a numeroase conferințe naționale și  internaționale și a fost distins cu premii pentru cea mai bună prezentare într-un domeniu al chirurgiei plastice faciale.

          A publicat articole științifice într-o revistă de înaltă clasificare precum American Plastic and Reconstructive surgery American Aesthetic Surgery Journal, European Facial Plastic Surgery și multe alte reviste. A contribuit cu capitole de cărți despre întinerirea și rinoplastia chirurgicală a feței, într-o carte prestigioasă, precum presa universitară din Oxford și arhiva de rinoplastie. Îi place să lucreze îndeaproape cu mulți profesioniști din domeniul sănătății, unde este cunoscut ca fiind un ajutor fiabil și atent.         

Este foarte apreciat și foarte bine evaluat de pacienții săi

care apreciază amabilitatea consultațiilor și competența abilităților sale clinice și diagnostice.

          Îi place să lucreze îndeaproape cu mulți profesioniști din domeniul sănătății, unde este cunoscut ca fiind un ajutor fiabil și atent. Este foarte apreciat și foarte bine evaluat de pacienții săi, care apreciază amabilitatea consultațiilor și competența abilităților sale clinice și diagnostice.

          Dr. Daoud efectuează o gamă largă de proceduri chirurgicale de plastică facială, inclusiv rinoplastie, septoplastie, blefaroplastie, lifting facial, lifting gât, lifting sprâncene, otoplastie, repararea perforației septale, reconstrucție nazală, tratamentul rinofimei

          De asemenea, efectuează proceduri non-chirurgicale, de exemplu botox și fillere dermice.

Filozofia sa este aceea de a personaliza operațiile, în funcție de nevoile specifice ale pacienților, utilizând tehnici de ultimă generație.

Call Now Button